18/08/2018

Noi formăm viitorii ingineri proiectanţi

În acest an, personalul condus de directorul general Franco Polesello, în cadrul unei întruniri cu studenţii Universității Tehnice a Moldovei, a prezentat oportunitatea de a face stagii la MOD Engineering. În rezultatul discuţiilor doi studenţi de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi - Mihail Garam și Cristian Pasat - au fost selectaţi pentru un stagiu de vară la MOD Engineering, unde şi-au  format abilități practice în domeniul construcţiei de maşini.

Băieţii au fost motivaţi să-şi aplice cunoştinţele însuşite în universitate, în domeniul practic, să preia de la profesionişti experienţa acumulată cu anii şi să înţeleagă cum funcţionează o companie de proiectări.

Pe parcursul stagiului, Mihail și Cristian au acumulat experiență practică în modelarea 3D și 2D, au învățat să opereze cu standardele ISO, precum și cu software-uri, cum ar fi Siemens NX.

Stagiarii noștri planifică să folosească competenţele lor în formarea lor viitoare și să încerce a face față unor sarcini mult mai complicate. Mihail și Cristian şi-au împărtășit experiența lor colegiilor, recomandându-le să profite de fiecare oportunitate de a practica în domeniul lor.

Dacă eşti student și doreşti să devii stagiar la MOD Engineering, accesează pagina noastră „Carieră“ sau contactează-ne prin e-mail: hr@mod.md.